Neden AKasya Kız Apart - Fren Hizmetleri

Fren Hizmetleri

Oto Fren Servisi

Fren sistemi, motorlu taşıtın yavaşlamasını ve durmasını sağlayan düzenek. Yokuş aşağı inen taşıtın hız kazanmasını önlemek, duran taşıtın bu durumunu sürdürmek üzere de kullanılır.

Fren ekipmanları alanında servis hizmeti sunmakta olan firmamız sektörümüzde en son teknolojiyi kullanarak müşterilerimize iyi bir şekilde hizmet sunmanın bilinci ile çalışmaktayız.. Firmamız hizmette mükemmeliyeti hedef almaktadır. Avrupa Birliğinde fren ile ilgili kullanılan tüm teknik alet ve ekipmanlar firmamızda kullanılmaktadır. Fren konusundaki gelişmeler takip edilmekte ve personelimize periyodik olarak gerekli eğitimler verilmektedir.

Disk Balata Değişimi | Kontrol

Otomobilinizin fren pedalına bastığınızda fren merkezinde olan hidrolik yağ, sistem sayesinde basınçlı bir şekilde fren sistemindeki hortumlara pompalanır.

Burada fren kaliperleri altında bulunan fren balataları fren disklerine sürtünme vasıtasıyla baskı uygulayarak otomobilin süratini azaltmaya yardımcı olur. Balata değişimi doğrudan kullanıcının fren sistemini ne kadar sıklıkta kullandığıyla alakalıdır. Aynı kilometreye sahip iki aracın bile fren sistemindeki yıpranmışlık seviyesi değişkenlik göstermektedir. Her 15-20 bin km de bir fren balatalarının kontrollerinin yapılmalı ve gerekiyorsa değiştirilmelidir. Bu kilometrelerden önce ya da sonra fren balataları yıpranmışlık durumlarına göre ihtiyaç görülürse değiştirilmelidir.

ABS Kontrolü

Otomobilin seyri esnasında fren pedalına eni ve sert olarak basıldığında, ABS otomatik olarak devreye girmektedir. ABS, güvenli bir sürüş sağlamak amaçlı geliştirilmiştir.

BS ile tekerleklere uygulanan fren basınçları ayarlanır ve tekerleklerin kilitlenmesinin önüne geçilir. Bu şekilde sürücü, yol kontrolünü kaybetmemiş olur. Abs kotrol ünitesinin hasarlardan sonra pvc kapaklarının onarımı iç elektronik devrelerinin oanrımı ve kaibrasyonları uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır.



146 kez okundu

Image

Şanzıman Bakım

Şanzıman Servisi Şanzıman arızaları elektronik destekli olarak tespit edilmekte, konusunda uzman ve tecrübeli olan personelimiz tarafından tamir ve bakımı titizlikle yapmaktadır. Ger..
Devamı

Image

Mekanik Bakım

Mekanik Bakım Tüm araçların motor elemanlarının arıza tespiti, revizyon rektefiye işlemleri garantili olarak giderilmektedir.Güvenliğiniz açısından, yaz ve kış d&o..
Devamı

Image

Klima Bakım

Klima Sisteminin Temel Parçaları ve Görevleri 1 . Kompresör: Sistemin içindeki akışkanı yüksek basınçlı gaz haline dönüştürüp devreye pompa..
Devamı

Image

Araç Muayene Kontrol

Araç Muayene Periyodik araç muayenesi, tamamen aracın yolda seyir güvenliğine uygun olup olmadığna yöneliktir. Aracınız alındığı tarihten itibaren düzenli bak..
Devamı

Image

Periyodik Bakım

Periyodik Bakım Nedir? Bir otomobil birçok mekanik, elektrik, elektronik parçanın ve bu parçaların bir kısmında kullanılan bazı bileşenlerin bir araya getirilmesi ile oluştur..
Devamı

Image

Akü Bakım

Start/Stop sistemli araçların profesyonel akü değişimi; Start/Stop sistemi olan araçların akülerinin değişimi atölyeler tarafından uygulanmalıdır; çünk&uum..
Devamı

Image

Elektronik Hizmetler

Oto Elektronik Tamiri Her marka aracın elektronik arızalarının tespiti ve tamiri uzman personelimiz tarafından, son teknoloji cihazlar kullanılarak teknik servisimizde yapılmaktadır. ..
Devamı

Image

Fren Hizmetleri

Oto Fren Servisi Fren sistemi, motorlu taşıtın yavaşlamasını ve durmasını sağlayan düzenek. Yokuş aşağı inen taşıtın hız kazanmasını önlemek, duran taşıtın bu durumunu sürd..
Devamı

Image

Motor Hizmetleri

Yağ Değişimi Yağ filtresi ve motor yağınızın durumunun, araç üreticisi tarafından tanımlanan şekilde kontrol edilip değiştirilmesinde sınır budur. Motor Arıza Teşhisi ..
Devamı

Toplam Kayıt: 9 [9 - 1] arası   
Sayfa: 1